søndag 21. februar 2010

Hei verden..!

Jeg hadde egentlig planlagt å poste et innlegg om sikkerhet i dag - et innlegg jeg har hatt på tunga en god stund. Beklageligvis trenger innlegget noe redigering. Da jeg tidligere i dag fikk høre noe, som har gjort meg så lattermild at deler av hjernekapasiteten har gått seg vill, er dette desverre ikke mulig.

Jeg synes det er like trivelig å høre om anonyme blogglesere, så vel som de åpenhjertlige, allikevel er det spesielt et menneske jeg ikke hadde forventet at skulle snoke inne på bloggen min. Vit at du er hjertelig velkommen, og at jeg kommer med dette innlegget spesielt til deg. Da jeg fikk høre at du ikke lenger likte J fordi du hadde lest om at jeg hadde hatt en lesbisk episode, lo jeg nesten så jeg gråt. Faktisk lo vi begge så mye at vi mer eller mindre rullet rundt på kjøkkengulvet i hysterisk latter. Derfor kommer jeg nå med en redegjørelse.

Jeg er ikke lesbisk, jeg er bifil. Jeg blir tiltrukket av mennesker, har evnen til å skape dype relasjoner og forelske meg i mennesker, uavhengig av kjønn. Fordi jeg også tenner seksuelt på noen mennesker, og ikke bare noen mannfolk, betyr det at noen av disse menneskene kan være jenter med vakre kvinne-former, pupper og fitte. Det er virkelig ikke noe jeg har tenkt å skamme meg over, for stort sett synes jeg det er en fantastisk fin ting. Allikevel må jeg si, at jeg synes det er litt trist å høre at du grunnet en religiøs overbevisning, velger å ikke lenger like en god mann. På grunn av min legning og mine seksuelle preferanser. Veldig lei meg, kan jeg vel ikke si at jeg er. Men trist er det, og det på den måten at jeg føler med deg.

Det gleder meg at du leser om det jeg velger å dele her inne på bloggen. Da vil du ganske fort se at sadomasochisten i meg, bare er en bit av legningen min, selv om den nok tar opp stor plass. Du må også advares om følgende: jeg driter meg ut av og til - og har guts nok til å innrømme det. Jeg kommer til å poste flere innlegg om pupper og fitte, det er en reell mulighet for at jeg velger å si hvordan jeg av og til stimulerer manne-stumper og ser det sprute, og at jeg attpåtil har kommet til å like det litt. Jeg ikke skammer meg det minste over det heller. Religiøs overbevisning og seksualitet, kan lett gå hånd i hånd.

Jeg skal love deg at jeg onanerer en hel del, og at jeg av og til fantaserer om kvinnekropper når jeg gjør det. Jeg kan også garantere at jeg gjør opptil flere andre ting, som ganske sikkert ikke går overens med dine verdier. Det er helt greit det. Men jeg tror ikke at min Gud kommer til å sende meg til Hades av den grunn. Hvis du på noe grunnlag får lyst til å diskutere min seksualitet i, eller utenom, religiøs sammenheng ved en senere anledning, anbefales det at du tar den diskusjonen med meg. Og jeg er nesten villig til å vedde på at jeg kommer til å belyse sider av saken du ikke enda har reflektert over. Jeg håper virkelig du kommer til å trives som leser her inne:-)

5 kommentarer:

  1. Vel, men hvorfor fortsatte vedkommende å lese hvis de ikke likte hva de las?

    Det går hurtig frem at det her er en sexblogg.

    SvarSlett
  2. Å snuble over noe eller noen og oppdage skjulte sider ved vedkommende kan være en problematisk sak.
    At folk av religiøse grunner velger å ta valg er jo ikke en ny ting, men jeg er så veldig mye mer for at folk tar valg basert på fakta og smart tankegang heller en hva man tror den usynlige vennen din i himmelen vil at man skal mene.

    SvarSlett
  3. Yeah!Jens....

    Du har helt rett i mye.

    Men fakta er mer komplisert enn vi tror.
    Nå har det seg sånn at når fakta kommer gjennom en annen, altså annehånds informasjon, så kan det være at det presenteres preget av de motiver vedkommende måtte ha. Det kan av og til kalles misbruk av sitat, som fks er ulovlig i tekster, der skal det følges strenge regler for bruk av dette.Når vi posisjoneres på film med kameravinkel ovenfra for at motivet er å fremme forakt, eller at ord kan bli sagt med hensikt å svekke aktelse, så er det ikke så lett å gjennomskue det.Vi er ikke oppmerksomme på hvor lett vi kan bli manipulert i hverdagen, til å tro at den og den mener det og det om oss, og så er det kanskje ikke sånn i det hele tatt.Hvis vi hadde visst hvor sjelden folk tenker og bryr seg om oss, så hadde vi sluttet å bekymre oss
    over det:)

    Shelly Lubben tells the Hardcore Truth.
    Se hele!

    (Den rosa videoen til høyre)

    http://www.thepinkcross.org/page/pink-cross-video

    SvarSlett
  4. Prøv igjen.

    http://www.thepinkcross.org/page/pink-cross-videos

    SvarSlett
  5. Sexy: Ja, man skulle da tro at det var ganske iøyenfallende?

    Jens: Hadde noen "snublet" over meg på nett, og funnet ut at jeg var "uff og nei - åpen i forhold til noen av aspektene ved min seksualitet..", håper jeg de hadde tatt en prat med meg som hadde endt i at vi sammen ropte hurra, selv om det kanskje kunne vært noe problematisk i starten. Det du sier om at mennesker av religiøse grunner velger å ta valg, er helt riktig. Men jeg synes det er påfallende beleilig at en del av disse menneskene velger ut hvilke deler av religøs skrift, som er viktigst/riktigst, og lever etter dette. Samtidig som de åpenlyst ser bort fra andre deler av den samme skriften - i dette tilfellet boka ved navn Bibelen.

    Anonym: Først og fremst er jeg ikke veldig bekymret om at jeg tar opp den helt store tankekapasiteten hos folk flest, men variable moralske prinsipper har en tendens til å irritere meg.

    Selvfølgelig kan det meste fremstilles i opptil flere vinkler, og selvfølgelig finnes det de som er mer oppmerksomme enn andre når de får noe presentert. Men jeg er uenig i at fakta trenger å være så mye mer komplisert enn vi tror. At det finnes de som dømmer meg, gjerne ut i fra et religiøst perspektiv..ikke fordi jeg er underdanig, ikke fordi jeg er masochist, ikke fordi jeg er åpen om seksualiteten min, ikke fordi jeg av og til liker å toppe, ikke fordi jeg kanskje liker å være litt sadist, en ytterst sjelden gang.. nei, fordi jeg tilfeldigvis liker både gutter og jenter... Det kan jeg akseptere, selv om jeg ikke nødvendigvis synes det er riktig.

    Når det derimot kommer et menneske, som ikke bare misliker meg fordi jeg står for det jeg står for, men også får noe imot noen som har et kjennskap til meg..da synes jeg det er en form for diskrimminering, som ikke hører noen steder hjemme.

    Man må være hjertelig velkommen til å dømme meg på grunnlag av eget kjennskap til mennesket meg, meningene mine og de prinsippene man står for. Man er også hjertelig velkommen til å uttrykke dette - gjerne direkte til meg. Men man har ingen rett til å dømme andre mennesker for mine valg, meninger, personlighetstrekk, seksualitet, etc etc, you name it:)

    SvarSlett